Betonplaten

Betonvloeren

Betonvloeren zijn niet weg te denken uit de tuinbouw. Of het nu gaat over een bedrijfsruimte, gestorte betonnen pad of een verharding met betonplaten. Op elk tuinbouwbedrijf komt u wel één van bovenstaande tegen. Traycon Projecten B.V. is gespecialiseerd in het aanleggen van gestorte betonverhardingen en het leggen en leveren van betonplaten. Onder de buttons aan de linkse zijde van deze kolom vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

De laatste tijd worden betonpaden voor tray- en containervelden steeds vaker in het werk gestort. Vooral bij het gebruik van uitzetvorken is een strakke naadloze pad belangrijk. Een gestorte betonnen pad heeft geen storende naden zoals de overgangen tussen betonplaten en ook verzakte platen behoren tot verleden tijd. Er is eigenlijk maar één nadeel van storten, het kost geld om het later op te ruimen. Betonplaten zijn wat dat betreft redelijk waardevast.

Traycon Projecten heeft zich gespecialiseerd in de aanleg van betonverhardingen voor tray- en containervelden. Het gehele proces wordt door ons zelf uitgevoerd. Van het plaatsen van bekisting en wapening, het aanbrengen van de beton, en het vlinderen / bezemen.

Sinds 2009 zijn we ook steeds betonnen paden gaan afwerken met een bezemstructuur. Dit geeft een iets stroevere vloer waarbij gladde slipperige vloeren tot een verleden behoren.

De betonnen paden hebben doorgaans een dikte van circa 12 centimeter afhankelijk van de bodemgesteldheid. De beton bestaat uit een C20/25 XC3 S3 en voor de wapening wordt een enkel net gelegd van 150/150/6 mm.

Het is ook mogelijk om betonnen paden aan te leggen met een zogenaamde slipformpaver. Hierbij is elk gewenst profiel mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ook voor het storten van een betonnen vloer voor uw bedrijfsruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Betonplaten zijn er in veel verschillende afmetingen en indien gewenst voorzien van vastzetsytemen voor folies en gronddoeken. Voor het leggen van betonplaten hebben wij een vacuümunit welke op onze kranen en shovels kan worden geplaatst. Hieronder een overzicht van de afmetingen welke wij u kunnen aanbieden. Wilt u meer informatie over prijzen, en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Betonplaten met vastzetysteem
Deze betonplaten zijn in diverse diktes verkrijgbaar van 10 tot 14 centimeter. Het vastzetsysteem is een optie en kan per kant worden gekozen, dus ook betonplaten met aan 1 zijde vastzetsysteem behoort tot de mogelijkheden.

Breedte

Lengte

160

120

200

120

220

120

250

120

300

120

350

120

400

120

* Alle afmetingen zijn in centimeters

Betonplaten zonder vastzetsyteem

Breedte

Lengte

Dikte

200

200

14

200

100

14

120

80

12

* Alle afmetingen zijn in centimeters

Overige betonproducten
U kunt bij ons ook terecht voor de volgende betonproducten:

  •  Keerwanden
  •  Betonbanden en tegels
  •  Klinkers
  •  Afwateringsgoten met vastzetsysteem voor folies en gronddoeken
  •  Randbalken met vastzetsysteem voor folies en gronddoeken